Prológus

  Én csak egy átlagos 16 éves lány vagyok.A nevem Lexy,Lexy Blanc.A családommal eddig Versailles-ban éltünk,de a szüleim elváltak. Papíron anyával és a barátyával élek együtt,...de furán hangzik,...a barátyával,szóval az élettársával. Ne értsetek félre,bírom én Alexandert,de ezt még nehéz megszoknom. Szóval az irataim szerint velük élek,ez félig igaz is.Mert néha apám és a barátnője Molly házában tengetem a napjaim.Végül is mindegy hogy melyik házban vagyok egydül,szinte örülök ha egy évben öt napot látom őket,mert elég sokat dolgoznak.
Anyám Alexander könyvelője,ő pedig egy szálloda tulajdomos,egész Európában 35 szállodát tudhat a magájénak.És éppen most döntöttek úgy anyuval hogy,Európán kívül is megpróbálkoznak a lánc bővítésével. Apám és Molly pedig utazás szervezők voltak a láncnál,Molly még most is az.Aztán kiderült hogy apának van érzéke a marketinghez és a logisztikához.Így hát mind a négyen össze-vissza utazgatnak a ,,családi" vállalkozás miatt. De legalább a szüleim nem utálják egymást,sőt kifejezetten jó baráti és munkatársi kapcsolatuk van. Ja igen,van egy bátyám is,Dan ő a szállodák éttermeiért felelő igazgató,bár 19 éves nagyon jól végzi a munkáját.
Én pedig itt vagyok Párizsban két otthonnal,de egyedül,amiket ráadásul nekem kellett kiválasztanom,mert ők nem értek rá.Nem is értem,miért kellett egy kertes ház és egy lakás is,amikor a kertesben mind elférünk és mindig csak oda jönnek,de végül is nem baj,mert a lakás csak az enyém,mert ők még sosem jártak ott,és azt monták nem is akarnak oda menni.Szóval ez az én kis rejtek helyem.
Ajánló
Kommentek
  1. Én